Štíhla bez skalpela? ÁNO!


Časopis EMMA, apríl 2018 | 1. apríla 2018

Jasné, hlavné je jesť zdravo a makať. Lenže, čo ak nemáte čas alebo sa vám jednoducho isté partie nedarí zhodiť? Máme pre vás super riešenie.


Nie nebojte sa, neposielam vás na bolestivú operáciu, kde vám poobrezávajú kúsky tuku alebo z vás vysajú polku tela. TightSculpting™ je ošetrenie unikátnou laserovou technológiou, ktorá poskytuje kontrolovanú tepelnú terapiu na vytvarovanie ladných kriviek tela. A čo je super, pôsobí na kritické miesta nielen na tele, ale aj na tvári, vlastne všade tam, kde sa nadmerne ukladajú tukové bunky. V posledných mesiacoch sa pre svoje mimoriadne vysoké a trvalé účinky stala vyhľadávanou metódou v oblasti tvarovania tela v zahraničí, no dnes je dostupná už aj na Slovensku na bratislavskej klinike NU’CLINIC. V čom je táto metóda taká unikátna? „Pri TightSculptingu™ kombinujeme v jednom ošetrení dve patentované laserové modality PIANO a SMOOTH. Vďaka tejto kombinácii dokážeme preniknúť do hlboko uložených vrstiev tuku, ktoré odolávajú pôsobeniu iných prístrojov, pričom účinku sa nevyhne ani vrchná časť kože. Prenikajúci tok laserových lúčov remodeluje starý kolagén a súčasne buduje nový. Výsledkom je okrem redukcie tuku zlepšenie elasticity pokožky, skvalitnenie jej štruktúry a zmiernenie prejavov celulitídy,“ vysvetľuje primárka kliniky Jana Chudíková.

ZOŠTÍHLENIE, VYTVAROVANIE, SPEVNENIE

Laserové ošetrenie TightSculpting™ je skvelá zbraň na zoštíhlenie brucha, bokov, stehien a zadku, ale aj menších problematických oblastí, akými sú oblasť kolien, členkov, ramien alebo dokonca dvojitá brada. Vhodné je aj pre mamičky s povolenou kožou po pôrodoch, ale až pol roka po pôrode. A ako to funguje?

„Ošetrenie pozostáva z kombinácie dvoch krokov. Pri prvom kroku využívame teplo produkované laserom, ktoré rozpustí nechcené tukové vrstvy. Na ošetrovanú oblasť sa prikladá špeciálny skener, ktorý do hĺbky až tri centimetre vyžaruje laserovú energiu. Dosiahnutím požadovanej teploty dochádza k postupnému poškodeniu a rozpadu tukových buniek. Zahrievaním sa zároveň zlepšuje krvná a lymfatická cirkulácia a podporuje sa prestavba kolagénových vlákien. Keďže v skeneri je zabudovaný systém automatického merania teploty kožného povrchu, ktorý v priebehu ošetrenia signalizuje teplotu bezpečnú pre kožný povrch, žiadne popálenie alebo iné rany po ošetrení nehrozia. Kým v prvom kroku ,ničíme‘ neželané tukové bunky, druhým krokom ‚budujeme‘ novú sieť kolagénových vlákien a spevňujeme ovisnutú kožu. Pri zákroku vzniká pocit príjemného tepla, ako keď sa ponoríte do vane s teplým kúpeľom,“ dodáva lekárka.

Ošetrenie je neinvazívne, takže sa netreba báť žiadnych jaziev alebo rán a hneď sa môžete vrátiť do práce. A výsledky? Tie si všimnete už po prvej aplikácii, no na dosiahnutie požadovaného efektu odborníčka odporúča štyri ošetrenia vo štvortýždňových intervaloch. A keď sa k tomu pridá zdravá životospráva a správny pitný režim, do leta budete mať dokonalé telo. Tak čo, vyskúšate?